Фестивал на творческите занаяти и изкуства

Festival of creative crafts and arts / Yaratıcı el sanatları ve sanat festivalleriОрганизатор - Странджа , планината на фестивалите.

Скъпи ценители на ръчно сътвореното и наречено с любов творчество!

За трета поредна година имаме удоволствието да ви поканим на петдневния Фестивал на творческите занаяти и изкуство от 26.07 до 30.07 2018 в град Царево!


Фестивалът ще се проведе в центъра на град Царево на ул.Хан Аспарух до площада. Ще имаме възможността да се потопим заедно в автентична творческа атмосфера,която ще ни позволи да изследваме света на грънчарство, плъстене на вълна, играчки от плат, рисувано стъкло, бижута, аксесоари и ръчно рисувани дизайнерски дрехи.Ще има възможноста да се усетим сладкия аромат на вкусна здравословна храна, която захранва не само тялото, но и душата. Както всяка година и тази ще е изпълнена с различни творческа, музикална и циркова атмосфера.
Повече информация за изложителите, техните продутки и програмата на фестивала в най- скоро време.
Очакваме ви!

За записване за участие като изложител, моля заявете вашето участие като изпратите емайл сърдържащ линк/снимки на вашето творчество на festivaltzarevo@gmail.com или изпратете лично съобщение на facebook страницата.Тази година раполагаме с шатри 3 на 2,5 метра, като има възможност да бъде наета цяла или половин шатра. Ще имате възможността да представите импровизирани работилнички за гостите където да могат да опитат със собствените си ръце да пресъздадат представеното им изкуство, занаят.

Повече информация ще бъде изпратена след подадено заявление. Местата са ограничени.
Temmuz ayında Tsarevo'da Yaratıcı El Sanatları ve Sanatları Festivali
Festival of Creative Crafts and Arts in July in Tsarevo
Публикувано от: Гергана Димитрова

Данни за контакт

Tелефон:
e-mail:
Уеб сайт: Фестивал на творческите занаяти и изкуства